"ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ", ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης συμμετέχει στη «Λευκή Νύχτα» της πόλης μας!

Την Τετάρτη 9 Ιουλίου, από τις 9 έως τις 11 το βράδυ, η Νέα Μάκρη θα γεμίσει φως, μουσική και ζωή, καθώς ο Εμπορικός Σύλλογος Νέας Μάκρης διοργανώνει τη φετινή «Λευκή Νύχτα», με τα καταστήματα ανοιχτά και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη γιορτή της τοπικής αγοράς και της κοινωνίας μας. Ως πολιτιστικός και αθλητικός φορέας με μακρά παρουσία και δράση στην περιοχή, στηρίζουμε έμπρακτα κάθε πρωτοβουλία που ενισχύει την τοπική επιχειρηματικότητα και ενώνει την κοινότητά μας.

Η αποστολή μας είναι να αποτελούμε τον κύριο φορέα πολιτισμού της πόλης, να προσφέρουμε ερεθίσματα για άθληση και δημιουργία, ιδιαίτερα στους νέους, και να καλλιεργούμε σχέσεις συνεργασίας με την τοπική αγορά. Η υποστήριξη των επιχειρήσεων της Νέας Μάκρης προς τον Σύλλογό μας είναι πολύτιμη και πλέον ανταποδοτική, καθώς η νέα μας ιστοσελίδα esnm.gr προβάλλει καθημερινά τις πολυάριθμες και ποιοτικές δράσεις μας, προσφέροντας σημαντική προβολή στους χορηγούς μας.

Σας προσκαλούμε όλους να επισκεφθείτε τη «Λευκή Νύχτα» και να στηρίξετε τα καταστήματα της πόλης μας. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί μια διαφορετική βραδιά και να την κάνουμε μοναδική για την τοπική μας αγορά!

Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης
Μαζί για μια πόλη με πολιτισμό, αθλητισμό και ζωντανή αγορά.

TFC
DHMOS_MARATHONA
eydap
ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Δ ΛΑΖΑΡΟΥ
TIMOTHYS TRAVEL
ΑΡΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΡΙΑΝΟΣ SWEETS
BLOW COFFEE BAR
ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ2