ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΑΣ ! ΕΝΙΣΧΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

Χαιρετισμοι

   Ολοκληρώθηκε απόψε το τριήμερο αφιέρωμα στην αείμνηστη Μαρία Βούλγαρη καθώς και το μπαζάρ τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν από την κοινωνική υπηρεσία  σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

    Ήταν ένα τριήμερο πολύ γεμάτο! Αν και υπήρχαν πολλές εκδηλώσεις σε όλες τις δημοτικές κοινότητες και ο καιρός δεν ήταν σύμμαχός μας ,πήγαμε πολύ καλά! 

   Η κ.Μαρία Καναβάκη, υπεύθυνη της κοινωνικής Μέριμνας,με την ομάδα της, οι κυρίες του τμήματος της βιβλιοθήκης του Συλλόγου μας ,ο πρόερδος της Αδελφότητας Ηπειρωτών κ.Δημήτρης Βασιλείου,με τη δική του ομάδα, φρόντισαν το στήσιμο και τη διεξαγωγή του μπαζάρ! 

   Τις πολιτιστικές δράσεις του τριημέρου φρόντισε η κ. Μαριάννα Λαμπίρη σκηνοθέτις, ηθοποιός και σύμβουλος ψυχικής υγείας.

      Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κ.Βασίλης Οικονόμου, Βουλευτής Ν.Δ. Ανατολικής Αττικής,          ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ.Μανώλης Γεωργάτος, η κόρη και οι φίλοι της Μαρίας και πολλοί  συμπολίτες μας! 

    Χαιρετισμούς απεύθηναν: ο Βουλευτής κ.Βασίλης Οικονόμου,ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Γεωργάτος και ο πρόεδρος της Αδελφότητας Ηπειρωτών κ.Δημήτρης Βασιλείου. Εκ μέρους του ΕΣΝΜ καλωσόρισε η κ. Κατερίνα Τάμπαση

    Για τη Μαρία, με ιδιαίτερη συγκίνηση, μίλησε εκ μέρους της ομάδας της βιβλιοθήκης η κ. Ευαγγελία Μπιρλιράκη.

    Τα παραμύθια της πρώτης μέρας "Να θυμούνται οι μεγάλοι και να μαθαίνουν οι μικροί" αφηγήθηκαν  οι:Μαρία Κυρίου, Μαριάννα Λαμπίρη και  Μαρία Καναβάκη. Τραγούδησε  η καταπληκτική Δώρα Ρούση

    Αποσπάσματα από τα βιβλία του αγαπημένου της Μαρίας  " Διαχρονικού Τσιφόρου" διάβασαν οι κύριοι:Σπύρος Βουκελάτος,  Βασίλης Κουλουμπής και Αντώνης Φραγκάτος ο νεαρός Κωνσταντίνος Θεοδωράκης με το μπουζούκι του έκανε τις μουσικές γέφυρες!

  Η τρίτη πολιτιστική μας εκδήλωση αφιερώθηκε στα παιδιά από τις καταξιωμένες μουσικούς Σοφία Κουμπλή και Μαρία Τακάτογλου που με τις "Αστερωδίες" τους κράτησαν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων για μια ώρα στην κατάμεστη αίθουσα της Βιβλιοθήκης μας!

  Η συνεργασία του Συλλόγου μας με την Αδελφότητα Ηπειρωτών και την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα! 

Τιμήσαμε τη μνήμη της σπουδαίας Μαρίας Βούλγαρη και ενισχύσαμε την κοινωνική Μέριμνα του Δήμου μας!

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
IL TOTO