ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ

Το τμήμα παιδικού μπάσκετ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης συνεχίζει με συνέπεια και πολλή δουλειά τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για τη σωστή ανάπτυξη των μικρών αθλητών του.
Το τελευταίο διάστημα τα παιδιά συμμετέχουν σε πρόγραμμα ενδυνάμωσης, με στόχο να βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση και να βελτιώνουν συνεχώς την απόδοσή τους.
Οι προπονήσεις ενδυνάμωσης πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στο γυμναστήριο TFC, με την καθοδήγηση του γυμναστή, σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Αλέξη Καραχάλιο. Όλα τα παιδιά συμμετέχουν ανελλιπώς, δείχνοντας διάθεση, σοβαρότητα και όρεξη για δουλειά.
Η συγκεκριμένη προσπάθεια βοηθά σημαντικά τόσο στη φυσική τους κατάσταση όσο και στη συνολική τους εικόνα στο γήπεδο, δημιουργώντας σωστές βάσεις για την αθλητική τους εξέλιξη.
Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης συνεχίζει να επενδύει με υπευθυνότητα στο μέλλον των παιδιών, δίνοντας έμφαση όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στη συνολική αθλητική τους ανάπτυξη.





